Coaching in ruil voor sociaal engagement

Coaching in ruil voor sociaal engagement

”Je zet je als individu, als bedrijf of als organisatie al jaren vrijwillig in voor maatschappelijke projecten, voor jongeren, voor ouderen, voor een bepaalde doelgroep of je wil daarmee starten?” “Er neemt iemand al jaren mantelzorg voor jou op en je wil graag iets terug doen?” – lees dan zeker verder

De laatste jaren heb ik een aantal keer coachen geruild voor andere zaken. Telkens kwam ik heel toffe en interessante mensen tegen. En het kwam me eigenlijk voor dat ik het schitterend vind als coach om mensen in hun energie te zetten.

Zo groeide langzaam het idee om een beperkt aantal coachingsbeurten aan te bieden in ruil voor sociaal engagement. Op die manier wil ik mensen en/of bedrijven aanmoedigen om zich te engageren. Ik stel daarvoor graag mijn expertise ter beschikking.

Je wil weten of je in aanmerking komt? Of je aarzelt wat?

Neem contact voor meer info of vragen.

Meer info

Create a website or blog at WordPress.com