Ik ben Tomas, het gezicht achter ‘Conectar’. Conectar verwijst naar ‘samen verbinding maken’. Je kan bij mij terecht in jou zoektocht naar verbinding met jezelf, met anderen en met het bedrijf of de organisatie waar je aan het werk bent.

Ik mocht ondervinden dat verbinding met anderen altijd langs de verbinding met jezelf verloopt, langs de verbinding met je eigen emoties, met wat je echt wil in het leven.

Tenslotte ben ik in mijn eigen traject gaan experimenteren met shiatsu, macrobiotische voeding, reiki… Het werd me al vlug duidelijk dat reiki mijn leven meer diepte geeft. Ik wil die ervaring graag doorgeven. Vandaar mijn uitnodiging aan jou: ‘re-connect your life’.

Samen met jou druk ik graag even op de pauzeknop. Ik wil daarbij slechts even een tochtgenoot zijn die de weg verlicht in alle betekenissen van het woord. Coaching is een doelgericht proces dat altijd vertrekt van wie jij bent en wat er zich op dit ogenblik aandient in je leven. Door vragen en enkele concrete werkvormen gaan we aan de slag met een door jou gekozen thema. Waar is de nectar te vinden in jou leven? Wat wil je anders? Wat houd je vandaag tegen om er voluit voor te gaan? We zoeken en vinden wat jouw energie en enthousiasme doet stromen.