Imagine a world where all are connected.

Personal coaching - energiewerk

Je leidt het perfecte leven voor de buitenwereld, maar hebt toch het gevoel dat er nog iets ontbreekt? Je vindt de balans tussen werk en privé niet?

Je zit met een aantal knopen in je leven die je maar niet kan doorhakken? Je verlangt naar meer energie, levensvreugde en zinvolheid?

Je wil een stap verder zetten in je persoonlijke ontwikkeling en bent bereid om echt naar jezelf te kijken?

Coaching helpt jou om echt naar de kern te gaan. Als je echt terug verbinding kunt maken met je diepste kern, dan brengt je dat energie en zin.

Mensen die met coaching aan de slag zijn gegaan beschrijven zichzelf als energieker, met meer zelfvertrouwen, rustiger, meer in verbinding met zichzelf en met anderen.

Personal Coaching

We zoeken samen naar de groeikansen om je volle potentieel waar te maken.

Personal coaching helpt je om meer balans te vinden door die aspecten op te nemen die je hinderen om het leven in zijn volheid te omarmen.

Meer ontdekken

Reiki

Natuurcoaching en reiki werken allebei met je energie. Waar natuurcoaching vooral gevoel en bewustzijn wakkermaakt, werkt reiki op een ontspannende manier energetische blokkades weg.

Meer ontdekken

Persoonlijke ontwikkeling

Heb je het gevoel dat er meer in het leven zit of bots je steeds op dezelfde patronen?

Vanuit jouw levensverhaal gaan we kijken welke patronen er doorbroken dienen te worden en waar jouw levensmissie ligt.

Ik begeleid je om naar de diepte te gaan en om te kijken welke stappen je wil en kan zetten om dichter bij jezelf te komen.

Meer ontdekken

Natuurcoaching

Heeft de natuur ook een helende invloed op jou? Of kan je moeilijk loskomen van werk of wat nog op de planning staat? Wil je dichter komen bij je innerlijke natuur en meer in het moment zijn?

Ontdek de unieke verbindende kracht van natuurcoaching.

Meer ontdekken

Leiderschap

Waar bots je op als leidinggevende? Welk soort leidinggevende wil je zijn en welk soort leidinggevende ben je? Waar wil je met jouw team naartoe op korte en op lange termijn? Elk leiderschapstraject vertrekt bij ons vanuit zelfleiderschap.

Meer ontdekken

Leer jezelf beter kennen met het enneagram

Aan de hand van de drie basistypes die sterker spelen in je leven, krijg je een dieper inzicht in de manier waarop jij functioneert, wat jouw valkuilen zijn en wat je motiveert.

Van daaruit kan je stappen zetten in persoonlijke ontwikkeling, kan je zicht krijgen op valkuilen in jouw relatie, op de manier waarop je met conflicten of stress omgaat…

In conectar wordt gebruik gemaakt van een vragenlijst (iEQ9) die wetenschappelijk gevalideerd is. Na het invullen van de vragenlijst krijg je een uitgebreid rapport dat inzicht geeft in verschillende elementen van je persoonlijkheid.

Ontdek ook het professioneel rapport of het koppelrapport van iEQ9.

Heb je vragen?

Create a website or blog at WordPress.com