Ik inspireer mensen en begeleid hen in de zoektocht naar verbinding met zichzelf, met de natuur en met het grotere geheel.

Ik ben gepassioneerd door mensen en als coach mag ik mensen inspireren en ondersteunen om dichter bij hun authentieke zelf te komen.

Ik weet me elke dag uitgedaagd om een goed en rijk evenwicht te vinden tussen wie ik ten diepste toe ben, het gezin waar ik deel van uitmaak, mijn interesses en mijn job.

Zelf krijg ik energie van die dingen die ik echt als zinvol ervaar. Voor mij betekent dat mensen inspireren tijdens een lezing of zien dat mensen een fundamentele verandering ondergaan na een coachingstraject.

Na mijn opleiding theologie ben ik zingeving als rode draad door mijn leven blijven ervaren. De laatste jaren ben ik ook gefascineerd door de wijsheid van andere culturen (Sjamanisme, Chinese geneeskunde, de Keltische druïdes…)

To dare is to lose one’s footing momentarily. Not to dare is to lose oneself.” – Soren Kierkegaard

Gelukkig getrouwd, een mooie job, een eigen huis… Heel wat van ons hebben alles om gelukkig te zijn én toch lijken we het leven niet voluit te leven. Vaak zijn we onze eigen rem. We durven niet ten volle ons authentieke zelf te zijn. Er zijn allerlei verdedigingsmechanismes en angsten die ons tegenhouden We zijn bezige bijen, maar vergeten tijd en rust te nemen en voor onszelf te zorgen. Daardoor slagen we er niet altijd in om ons echt vrij te voelen in het leven. Deze ervaring was voor mij het begin van een traject van persoonlijke ontwikkeling.

“Personal development is the belief that you are worth the effort, time and energy needed to develop yourself.” – Denis Waitley

Tijd steken in persoonlijke ontwikkeling getuigt van moed en is een stap van vertrouwen. En van de eerste stap komt de volgende…

Voor mij leidde mijn zoektocht langs NLP, verschillende coachingsopleidingen, aandacht voor beweging, emotioneel lichaamswerk, shiatsu, reiki, acupunctuur, macrobiotiek, ademhaling, stemcoaching, personal coaching, relaxatietherapie…

Elk van deze ervaringen bracht een stukje ‘nectar’ in mijn leven. Uiteindelijk kreeg ik meer energie en vond ik stap voor stap de verbinding met mijzelf terug.

I absolutely believe that people, unless coached, never reach their maximum potential.” – Bob Nardelli

Op mijn pad heb ik heel wat boeiende gidsen mogen ontmoeten die ik bijzonder dankbaar ben. Als coach wil ik ook zelf gidsen door mensen te ondersteunen die hun eigen pad van persoonlijke ontwikkeling willen uittekenen om op die manier dichter bij hun authentieke zelf te komen.  

Als je op zoek ben naar een gids, dan ondersteun ik je graag bij het zoeken naar waar je ten diepste toe beweegt, in het helder stellen waar je naartoe wil, in het opruimen van hindernissen onderweg.  

Meer weten over mijn opleidingen? Check mijn linkedin-profiel

“Be the change that you wish to see in the world.”

Magatma Gandhi

We do not need magic to change the world, we carry all the power we need inside ourselves already: we have the power to imagine better.

J. K. Rowling

Tension is who you think you should be, relaxation is who you are.

Old Chinese Proverb

Create a website or blog at WordPress.com